Valpar

Valpar planeras våren 2025.Vårt mål är att föda upp friska och mentalt sunda hundar för jakt & tävling. Jag brinner för att Flatcoated retriever ska behålla och utveckla sina arbetsegenskaper. 
Jag eftersträvar en korrekt exteriör i lagom storlek med hög arbetsmoral,  stor dådkraft och viltfinnarlust. 
Arbetet med att hitta en hane som kan tillföra egenskaper men också nya linjer är igång för fullt, ser fram emot planeringen av Susedalens nästa kull!
Vid intresse så skicka ett mail så återkommer jag.

Grundtränad hund

På grund av olika omständigheter har jag ibland även unghundar / vuxna hundar till salu. Vid intresse av en grundtränad hund så hör av dig på mail så berättar jag mer om det är finns möjlighet. 

Att köpa valp hos Susedalens

Hos oss föds valparna i köket och blir en del av det som händer här i huset med barn och allt som hör till. Då vi har skogen intill huset går vi dagligen på små skogsrundor med valparna så de får utforska, undersöka och träna sin motorik. Jag är så glad att jag har möjligheten att kunna ge dem den starten! 

Jag prioriterar köpare som är aktiva med sina hundar, jag ser gärna att ni kommer på uppföljande träffar om avståndet tillåter. 
Under årets ljusa månader har vi träning varje måndag med olika teman, någon gång per år hyr vi en inomhushall och tränar ihop.
8-10 lördagar om året har vi träff med olika teman, oftast håller vi till här hemma men ibland är vi hos någon annan valpköpare som bjudit in. 

Vi har oftast 1-2 tillfällen per år med inhyrd instruktör, ibland i samband med kennelträff, ibland bara över dagen. 
Ett härligt inkluderande gäng valpköpare som jag är så tacksam över!