Två kullar planeras!

Susedalens Tikka Diamond Cut * Oak Barrel's Asko Aaltonen

Jag är jätteglad att jag får möjlighet att använda duktiga Roope till Luuva! 
Roope har visat framfötterna i ung ålder med 2 st 1a pris i  B-prov nkl i Finland samt vinnare i sin klass på finska flatmästerskapet 2022 med superkritik!

Luuva har 2st 1a pris i ökl B-prov i DK, excellent på utställning, 1a pris startklass lydnad samt excellent och placering i ökl wt. 
Luuva kommer ur en kull där de flesta är meriterade, 3 hundar är uppflyttade till ekl B-prov varav en är SEJCH.  Flera har pris på A-prov och ytterligare en av dem har pris i ökl B-prov.
Luuva har en kull sen tidigare, "Beretta" -kullen, vi är väldigt nöjda och glada i deras sätt att ta sig an arbete ihop med sina förare.   

Stort Tack Arto & Riitta för att jag får använda Roope!
Luuva löper och kommer paras i december!

SEJCH Susedalens Tikka Loaded Gun * RLD N LD STARTKLASS LD 1 Swidjan's Perfect Fit


Pera & Jäger har bägge två visat framfötterna rejält!  Perla har med sin ägare Åsa Nyqvist bla vunnit unghundsklass på FM, blivit rasmästare 2022 på B-prov & tagit hem fintiteln Svensk Jaktchampion!  Perla kommer ur samma kull som Luuva, en jämn kull där många hundar är meriterande. 
Jäger har i tidig ålder tagit hem titlar och har två excellent i ökl B-prov två dagar i rad! Vi ser mycket fram emot denna kombinationen och väntar löp runt årsskiftet.  
 Stort Tack till Esther för att vi får låna din fina Jäger!

Att köpa valp av Susedalens kennel:
Valparna föda upp hemma hos oss i vårt hus, valptester genomförs vid 7 veckors ålder.
Våra valpar och valpköpare följer vi upp genom träffar och kontinuerlig träning främst då under våren. Vi anordnar varje år kennelträff där vi gärna ser att så många som möjligt kan komma, fokus ligger på apporteringsträning under alla våra träffar.
Röntgen är en viktig del i avelsarbetet därför vill vi att alla våra valpköpare röntgar sina hundar.
Vår ambition är att föda upp jakt/tävlingshundar så det prioriteras högt vid valet av köpare. Vi säljer inga valpar utan att vi fått träffa valpköparen och skapat en relation.
Givetvis följer vi skk:s föreskrifter, alla valpar är registrerade, avmaskade, vaccinerade och försäkrade då de lämnar oss.

Välkommen!